Luchtgommen trap

Luchtgommen is de ideale manier om je trap, meubels of deuren een tweede leven te geven. Bij luchtgommen wordt het vuil en de oude afwerking verwijderd en krijg je opnieuw de originele uitstraling.

Luchtgommen is een variant van zandstralen, er wordt gewerkt onder lage druk zodat het hout van uw trap niet wordt beschadigd maar als het ware de oude of vuile laag wordt weggevaagd.

Zandstralen en luchtgommen Catoor is één van de eerste bedrijven die deze techniek uitvoerde en lanceerde in België. Met inmiddels meer als 20 jaar ervaring in deze techniek is Luchtgommen Catoor uw ideale partner.

Prijs luchtgommen trap ?

Aangezien elke trap anders is kunnen we niet onmiddelijk een prijs geven. Echter komen wij, indien u wenst, gratis langs en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Graag Meer informatie ?

Wens je graag meer informatie over het luchtgommen van een trap of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren.

0475/66 18 83

Bekijk voor & na

Realisaties luchtgommen trap

Voor & na het luchtgommen van uw trap

Bij luchtgommen en luchtgommen catoor zorgen we voor een subliem resultaat.
Een gezandstraalde trap is als nieuw en heeft een luxueuze uitstraling

Voor luchtgommen

Na luchtgommenWerkwijze luchtgommen trap

Hoe gaan we te werk, stap voor stap uitgelegd.

Stap 1 - gratis trapinspectie met vrijblijvende offerte

Alvorens we kunnen starten komen we eerst langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit bezoek controleren we de staat van de trap. Dit doen we om zeker te zijn dat het luchtgommen van uw trap een mooi resultaat zal geven. Niet elke trap is geschikt om gezandstraald te worden, dus dit dient eerst nagekeken te worden. Transparantie en kwaliteit, daar staan we voor.

Indien uw trap geschikt is om te luchtgommen bezorgen we u een vrijblijvende offerte.

Stap 2 - Afplakken en stofbeheer

Na u akkoord op de offerte het het luchtgommen van uw trap ingepland. Op de afgesproken datum komen we langs en starten we met het afplakken van de nodige stukken en doorgangen om het werkvuil maximaal tegen te houden. We wil uiteraard niet in het stof zitten.Stap 3 - Luchtgommen trap

Uw trap wordt door ervaren vakmannen gezandstraald. Dit met de juiste korrel en juist druk. Dit is zeer belangrijk om uw trap een mooi tweede leven te kunnen geven zonder grote beschadigingen.

Stap 4 - Opkuis

Nadat uw trap is gezandstraald zorgen we voor de opkuis. Luchtgommen brengt best wat stof mee. Onze machines zijn voldoende sterk om dit goed te reinigen. We laten de werkplek netjes achter.

Graag Meer informatie ?

Wens je graag meer informatie over luchtgommen of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren.

0475/66 18 83

Luchtgommen van hout

Het zandstralen van hout gebeurd onder lage druk, hierdoor wordt het hout niet beschadigd. Deze manier van werken is ideaal voor allerhande houtwerk zoals zoals meubels, houten plafonds, keukens, ...

Deze manier van zandstralen is ook gekend onder de term luchtgommen

Meer over luchtgommen
Torobostralen voorgevel

Het zandstralen van een voorgevel gebeurd met een mengeling van water en zand. Dit zorgt voor een grondige reiniging en de stofvorming enorm te verlagen tot maar liefts 90% . Dit is gekend onder torbostralen

Meer over torbostralen