Luchtgommen

Luchtgommen is de ideale manier om je meubels, deuren of trappen een tweede leven te geven. Bij luchtgommen wordt het vuil en de oude afwerking verwijderd en krijg je opnieuw de originele uitstraling.

Luchtgommen is een variant van zandstralen, er wordt gewerkt onder lage druk zodat het hout niet wordt beschadigd maar als het ware de oude of vuile laag wordt weggevaagd.

Zandstralen en luchtgommen Catoor is één van de eerste bedrijven die deze techniek uitvoerde en lanceerde in België. Met inmiddels meer als 20 jaar ervaring in deze techniek is Luchtgommen Catoor uw ideale partner.

Graag Meer informatie ?

Wens je graag meer informatie over luchtgommen of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, aarzel niet om ons te contacteren.

0475/66 18 83

Voorbeeld luchtgommen

Luchtgommen trap

Oude verflaag en vuil van een oude trap verwijderd door middel van luchtgommen

Luchtgommen kast

Oude verflaag verwijderd van een houten kast door middel van luchtgommen.

Luchtgommen zetel

Oude verflaag verwijderd van een oude zetel door middel van luchtgommen.

Luchtgommen trap

Het zandstralen van een trap gebeurd onder lage druk, hierdoor wordt het hout niet beschadigd. Deze manier van werken is ideaal voor allerhande houtwerk zoals zoals meubels, houten plafonds, keukens, ...

Deze manier van zandstralen is ook gekend onder de term luchtgommen

Luchtgommen trap
Zandstralen voorgevel

Het zandstralen van een voorgevel gebeurd met een mengeling van water en zand. Dit zorgt voor een grondige reiniging en de stofvorming enorm te verlagen tot maar liefts 90% .

Meer over torbostralen